O BİR KÖMÜRKENTLİ
Çok küçük yaşta Zonguldak Bakacakkadı beldesinden ailesi tarafindan Almanya nın Gelsenkirchen kentine getirilen ilk- ve Ortaokul /lise eğitiminden sonra Kuaför olarak Meslek eğitimi gören, daha sonra kendine ait Kuaför Salonu çalıştıran başarılı ve Dik duruşuyla itibar kazanan İsmail Civak’ın Oğlu geçtiğimiz günlerde Dünya evine girdi.
Duruşu efendiliğiyle tanınan Esnaf İsmail CİVAK kardeşimizin geçtiğimiz haftalarda oğlunun Düğününe katıldık.
Düğün hayli kalabalıktı çevrede sevilen sayılan bir Esnaf olarak tanınan İsmail CİVAK’ı dostları ,işadamları Şenol Ergün, Yüksel Kafalı ,Arif Kartal ,Kemal Ulupınar ,Haluk Seçkin,Selahattin Boz ve derneğin eski yöneticileri ile çok sayıda üyemiz gençlerin mutlu gününde aileyi yalnız bırakmadılar.
Avrupa Zonguldaklılar Derneği Yönetim Kurulu adına bizlerde Ismail CİVAK’ ın en anlamlı gününde yanında bulunup gençlere gorevimizi yaparak Ömür boyu mutluluklar temennisinde bulunduk.
