28.03.2024 - Hoşgeldiniz. Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Resmi İnternet Sayfası.
porno videolar

Vali Ziyaretimiz

Erdoğan Bektaş 1960 yılında Zonguldak‘ta doğdu,doğduğu ile Vali olarak atanan valimiz Erdoğan Bektaş İlk ve orta öğrenimi Trabzon Tonya’da, Liseyi Trabzon’da, Yüksek Öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır .

İstanbul’da Avukatlık ve Hakimlik stajı yaptıktan sonra İstanbul Valiliği Kaymakam adaylığından sonra çesitli ilçelerde Kaymakamlık yapan Elazığ ve Kırşehir Vali Yardımcılığı, İnegöl Kaymakamlığı, Üsküdar Kaymakamlığı, Muş ve Kastamonu Valiliği görevlerinde bulunduktan sonra Vali Erdoğan BEKTAŞ, 2014 Mayıs ayında Manisa Valisi olarak atanan,2016 Haziran ayında Rize Valisi olarak görevinden sonra Ekim 2018 Zonguldak ilimize atanmıştır evli ve üç çocuk babasıdır . Vali Erdoğan BEKTAŞ ‘ı Avrupa Zonguldak Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan Mehmet KARAKULAK ve Derneğimizin Zonguldak temsilcisi Dr.Bünyamin ALTUNDAL geçtiğimiz günlerde makamında Ziyaret ederek yeni görev yerinde Başarılar dileyerek yaklaşık 1 Saat’lik süren görüşmede Gurbetçilerin sorunları ile ilin çeşitli sıkıntı ve sorunlarını Vali Erdoğan BEKTAŞ ‘a  aktaran Heyet başta Havalimanı genişletme konusunda,Gurbetteki Nüfus ile ilgili yazılı bir Talep-araştırmalı bir Dosya sunulduktan sonra Sağlık kurumlarındaki sıkıntıların giderilmesi taleplerini Yönetim Kurulu adına dile getirmişlerdir.

Vali Erdoğan BEKTAŞ Havalimanı ile ilgili masasının üstünde bulunan dosyalardan birinin Havalimanı Dosyası olduğunu ve konuyla birebir ilgileneceğini dile getirmiştir.

Yaz aylarında ilde Nüfus 3 katına çıktığı ve çeşitli köylerde ulaşım ve Su sıkıntısının yaşandığı 2 Milyon insanı yakından ilgilendiren bir de Zonguldak Havalimanı mevzusu bir Yılan hikâyesine dönüştürüldüğü algısının gittikçe halk tarafından çeşitli platformlarda dile getirildiği bir gerçek olarak belirtilmiştir ,2014 yılından bu yana aralıksız olarak ilgili bakanlıklarda konuyu takip eden Avrupa Zonguldak Derneği’nin Türk Hava Yolları ile yapılan görüşmelerde hazır bulunmuştur.
Avrupa Zonguldaklılar Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada;
En son olarak Valimiz Ahmet ÇINAR’ın yoğun Çaba ve desteğiyle Çaycuma Kaymakamı Serkan KEÇELİ ‘nin Ankara ile yürüttüğü, ILS LOCALISER Montaj öncesi Teknik- Altyapı çalışmalarında bir hayli aşama kaydedildiği Kamuoyu tarafindan bilinmektedir lâkin başta THY olmak üzere bir an önce artık diğer şirketlerinde buraya uçuşlar yapılabilmesinin gereksinimlerinin yerine getirilmesinde Devlet harekete geçmesi lâzımdır.
Türkiye de Kastamonu / Rize- Artvin Havalimanı projeleri konusunda en çok tecrübesi olanlardan birisi ilimize Vali olarak atanması bizim için bir şanstır ifadesi kullanılmıştır.

Ilkbahardan önce tekrar konu ile ilgili Gelişmeleri ve mevzuyu görüşmek talebiyle Başkan M. KARAKULAK ve İl temsilcimiz Dr.B.ALTUNDAL valilikten ayrılmıştır.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.