25.04.2024 - Hoşgeldiniz. Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Resmi İnternet Sayfası.
porno videolar

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Kuruluşunun 20 .Yılında

 

Eskiden Kastamonu sancağına bağlı olan Karaelmas Bölgesi 1990 dan sonra parçalanarak nüfusu sağa sola savrulup dağılmıştır,1990 yıllarında Türkiye Millet Meclisi’nde bizleri temsil 10 Milletvekili ne yapmıştır acaba ?
☆Hertürlü Sanayi ‘ye uygun ve yatkın olan bölgemizde neden Göç durdurulamıyor ? Tahmin edebiliyoruz ,ilk başta bizde birlik beraberlik çok zayıf olması,dolduruşa çok uygun kışkırtmaya musait hazıra alışkın değerlerimize asla sahip çıkmadığımız için ve bu gibi ilk belirgin unsurlar bizi hızlıca zayıflatıyor etkisizleştiriyor .
En fazla gurbetçisi olan Coğrafya, Havayolu dolayısıyla İç hatları olmayan bir Bölge. İç Hat Uçak seferleri dryip geçilmesini şiddetle kınıyoruz çünkü Avrupa yaşayan bir genclerimiz Antalya gibi Tatil bölgelerine geldiklerinde atalarının doğduğu yerlere izin dönüşü İç hatlar ile uğrayarak görme ve bir dahaki ziyaret ederek Avrupa’ya geri dönme imkanı olacaktır ve ayrıca etrafını cevresini de teşvik edecektir.

Ufak tefek sıkıntıları içimizde çözme kabiliyetimiz nerdeyse yok olmuş bir toplum olduk.Bölge halkının
Güçlü Sivil Toplum örgütlerine ihtiyacı var doğruyu söylemek gerekirse eleştirip ses çıkarmaya cesaret edecek STK ‘lara ihtiyacımız var. Sürekli insanlarin beyinlerini bulandıran kişilere pirim verilmeyecek,STK ‘lara lobisel ve lojistik destekler verilerek yapıcı uzlaştırıcı Basın / Yayın kuruluşları bu görevi üstlenmesi gerekiyor. Zonguldak ta Pusula ,Şafak, Önder ve belki iki üç Yayın kuruluşu daha vardır Ahlaki yayın üslubu düzgün olan,ama yeterli değildir.

Bartın, Zonguldak ,Karabük bu illerin Valilikleri ayrı Vekilleri ayrı ama nüfusu tek Vücud ‘tur ve Avrupa‘ da bu
3 ilin Derneği birlik beraberlik içindedir .

 

Ramazan ayında çalışmalarımız devam ediyor en son yeni üyelerimiz Necmettin Oktopcu Ayşegül Oktopcu ve işadamı Neşet Çetinkaya ve ilaveten Karaelmaslılar derneğimizin kayıtlarınada 4 yeni Üyemiz dahil olarak toplam bir haftada 7 yeni üyemiz eklenmiştir.
Avrupa genelinde örgütlenme işlemi sağlam adımlarla ilerliyor bizlar büyüdükçe bize saldırılar iftiralarda çoğalacaktır çünkü Bölge nin hastalığı bu, son 3 yılda Üye sayımız en az 3 katına ulaşarak Avrupa’da en çok üyeye sahip bir Hemşeri Derneği ve büyük bir Çatı Kuruluşu olmak asla yeterli değildir tabiiki ,lakin toplum olarak bizlere düşen halkın yararına,topluma faydalı olabilecek çalışmalara destek vermek işin başında gelen vazgeçilmezimizdir ve bu da maalesef en büyük eksiğimizdir birbirine tez’at olan neyse onu yapıyoruz .

IMG-20160609-WA0003
Bir ucu Hamburg bir ucu München ve Saarbrücken… Heryerde Karaelmaslı insanı, idareciler tarafından ihmal edilmiş olan bir bölgeye sahibiz,gerek Avrupa gerek ise Türkiye’de unutulmuş ve arkaplanda olmaktan artık tek bir Vücud olarak kurtulmamız gerekir.
2016-06-09 18.47.46

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.