28.03.2024 - Hoşgeldiniz. Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Resmi İnternet Sayfası.
porno videolar

Birlikten Güç Doğar!

Avrupa’da gittikçe artan işsizlik,yabancı düşmanlığı, ayrımcılık ve önyargı, beraberinde bir çok sorunları da sürüklediğini biliyoruz,iş adamlarımıza çıkartılan zorluklar okullardaki ayrımcı tutumlar ve buna benzer bir sürü sorunlarla özverili mücadelesini aralıksız sürdüren Avrupa Zonguldaklılar Derneği yılların birikimiyle tarafsız siyasi bağımsız güvenilirliğiyle bir marka olmuştur.


Avrupa Zonguldaklılar Derneği gerçek anlamda bir marka olmasından dolayı T.C.Devletini Anavatan,yaşadığı ülkenin bayrağını ve hukuk ve ahlaki düzenini benimseyen herkese sonuna kadar kapısı açıktır.
İstikrarlı bir şekilde büyümeyi sürdüren Avrupa Zonguldaklılar Derneği, daha geniş bir kitleye hizmet verebilmek için artık kendi binasına ihtiyaç duymaktadır.
Topluma faydası olmayan hiç bir Projeye imza atmayan Avrupa Zonguldak Derneği, yakın zamanda geniş kullanıma müsait, çeşitli imkanlara sahip, toplumsal bakımdan çok yönlü olarak kullanılabilecek , müstakil bir dernek binası alma noktasına gelmenin heyecanını yaşamaktadır.
Bu kapsam ve karar doğrultusunda atılan ilk adım, 26 Kasım 2017 de Gelsenkirchen Ocakbaşı‘nda gerçekleştirilmiştir.Dernek başkanı Mehmet Karakulak;” İşadamlarımız işletmecilerimiz esnaf ve sponsorlarımızı bir araya davet ederek Pazar günü kahvaltı sofrasında Dernek binası edinme konusunda desteklerini alarak ilk temeli atmış bulunuyoruz“dedi.


Geçmişte olduğu gibi gelecekte de üyelerimize , gençlere  ve çocuklara  hizmet etmeyi sürdürecek olan dernek , bütün bu hedefleri gerçekleştirmek için bölge insanımızın her türlü yardımına, düşüncesine, emeğine ihtiyaç duymaktadır.


Derneğe bina alımında maddi yardımda bulunacakların isimleri özel levhalara yazılarak lokalimizin en güzel köşesine asılacaktır.
Dernek yönetimi olarak, maddî ve manevî yardımlarınızı bizlerden eksik etmeyeceğinizi umuyor, katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.