28.03.2024 - Hoşgeldiniz. Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Resmi İnternet Sayfası.
porno videolar

Kutsal Topraklara Yolculuk

Bugün üyemiz Cevdet DURAN  kardeşimizin Gelsenkirchen Ditib Mimar Sinan Camii‘de hacı mevlüdü vardı.


Bu yıl Hac vazifelerini yerine getirmek için kutsal topraklara gitmeye niyetlenen Cevdet ve Hanife DURAN çiftine Allah gidipte gelenlerden eylesin diliyoruz.


Ya Rabbel Alemin, “Âdâbına riayet ederek yapılmış bir haccın mukabili cennetten gayri bir şey değildir; mükâfatı cennettir.” buyurmuş olan Peygamberimizin yolunda, bu duygu ve düşüncelerle, ilk defa senin Beytini, Kabe’ni hac yapmak için ziyarete gitmek için niyetlenmiş hacı adayı kardeşlerimizin haclarını makbul eyle, bizleri, cenneti kazananlardan eyle yâ Rabbi!..


Cevdet kardeşim, Rabbim ziyaretinizi makbul,haccınızı,kabul yapacağanız duaları’da maksata vasıl eylesin. Orada tüm vaktinizin ibadet üzere geçmesini, vücudunuza herhangi bir maraz ve rahatsızlık erişmeden ,hac farizanızı yerine getirmenizi ALLAH’a kul gibi kul Resulullaha ümmet gibi ümmet,olma noktasında , şimdi, orada ve döndükten sonra Rabbim ayaklarınızı gönüllerinizi kaydırmasın. Kabede,Arafatta,Minada Müzdelifede,ve Ravzai – mutahharada yapacağınız dualarınıza, Avrupa Zonguldaklılar Derneği Üyeleri kardeşlerimizinde imanını,ibedetini ihlasını,ve itaatını,artır Ya’Rab diye dua etmeniz dileğiyle Rabbim yar ve yardıcınız olsun.
Lebbeyk, Allahümme Lebbeyk!!!

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.